ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95Veterinærsygeplejerske-elev søges fra oktober

 

"Det er fantastisk at mærke, at mine kolleger går op i, at jeg skal blive dygtig - og så sker der bare altid noget i DyrlægeRingen" 

Sådan beskrev en af vores tidligere elever DyrlægeRingen som elevplads. Måske er vi også et match for dig?

Hvem er vi?

Vi har fire dyreklinikker på Fyn, samt udkørende praksis til heste, kvæg, får og geder.  Vi er 5 dyrlæger, 6 autoriserede veterinærsygeplejersker, 4 VSP-elever, 1 bogholder, 1 katteadfærdsbehandler og 1 altmuligmand.

Hvor skal du arbejde?

Vi vil gerne give dig den bedste uddannelse. Derfor får du både mulighed for at arbejde på vores ekstra kattevenlige klinik i Tommerup, vores største petshop og klinik i Fåborg, samt vores dyrehospital i Glamsbjerg. Vi gennemfører avancerede operationer inden for bl.a. ortopædi og har professionel tandklinik, hjertescanner, digital røntgen, laserterapi, endoskopi, pet stance analyzer og meget mere.

Hvem er du?

Du bliver fra dag et en del af et fagligt stærkt team. Hver dag knokler vi for at leve op til vores motto: ”Kvalitet til knurhårene”. Det forventer vi, at du er parat til. Du får lov til at deltage i alle faser – fra mødet med klienten i butikken, til stuegang, operation og hjemsendelse. 

Værd at vide

Elevstillingen er med start i uge 42 og er tilrettelagt i samarbejde med Hansenberg i Kolding. Mail din ansøgning til personalechef Henrik Normann Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 15. september. Vi kalder løbende til samtale.  

 

Ledig stilling Glamsbjerg Dyreklinik

Vi ansætter udelukkende autoriserede veterinærsygeplejersker på vores dyreklinikker. 
Derudover varetager vi uddannelse af elever i samarbejde med Hansenberg. 
Her ses aut. veterinærsygeplejerske Stine Flintegaard Kældsø i færd med at ilægge et venekateter. 

 

Dyrlaege Mogens Brix - dyrehospital - hjertescanner Mylab70 Esaote      

DyrlægeRingen har fire dyreklinikker på Fyn. Alle klinikker er ISO-certificerede. Vi har samlet det nyeste udstyr til alle vores avancerede operationer og behandlinger på vores hovedafdeling, Glamsbjerg Dyrehospital. Her ses dyrlæge og medejer Mogens Brix i færd med at bruge hjertescanneren Mylab70 Esaote.

 

 

Uopfordret ansøgning

DyrlægeRingen udvider løbende sit team af medarbejdere. Vi ansætter dog kun autoriserede veterinærer og autoriserede veterinærsygeplejersker.

Du kan også søge om elevplads hos os som led i din uddannelse som veterinærsygplejerske.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Mail ansøgningen til: glamsbjerg@dyrlaegeringen.dk

 

Praktikplads 

Vi tager løbendene mod praktikanter fra Folkeskolen. Vi har dog et ufravigeligt krav: Du skal selv tage kontakt til os - ikke dine forældre!