ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95Assisterende dyrlæge. Barselsvikariat

Ledigt barselsvikariat fra 1. juli 2018. 37 timer med fokus på smådyr

Hvem er vi?

DyrlægeRingen er en virksomhed i vækst og et stærkt brand på Fyn. Vi har fire klinikker i Aarup, Tommerup Glamsbjerg og Faaborg, samt udkørende praksis til kvæg, heste, får og geder. Da vores assistent, Mie, har været så heldig at blive gravid, ønsker vi en barselsvikar til vores team. Vi er 5 dyrlæger, 7 autoriserede veterinærsygeplejersker, 4 veterinærsygeplejerske-elever, samt administrativt personale.

Hvor skal du arbejde?

Vores dyrehospital i Glamsbjerg var blandt de første i Danmark, som blev ISO-certificeret. Alle vore klinikker er i dag certificerede. I Glamsbjerg udføres de avancerede operationer, indenfor bl.a. orthopædi. Vi har desuden hjertescanner, digital røntgen, professionel tandklinik, laserterapi, endoskopi og meget mere.

Vores klinik i Tommerup er- og Glamsbjerg er ved at blive certificeret som Cat Friendly Clinic og har et helt unikt miljø for katte. Klinikken i Faaborg har et stort kundeflow, samt god operationsaktivitet. Vi gennemfører mindre operationer på alle klinikker og dine timer vil blive fordelt mellem alle, samt med afløsning på stordyr, hvilket det vil være en klar fordel at have kendskab til. Dine vagter er 5-skiftede og dækker både smådyr og kvæg.

Hvem er du?

”Kvalitet til knurhårene”. Det er ikke bare vores motto, men indstillingen til alt, hvad vi gør. Det forventer vi, at du efterlever. Vi er ambitiøse og stiller krav til hinanden, men sætter samtidigt pris på en jovial tone. Vores kunder vælger os, fordi vi er kendt for at være grundige og med hjertet på rette sted. Er du samme type? Så er du dyrlægen for os.

Værd at vide

Mail din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. 

 

Ledig stilling Glamsbjerg Dyreklinik

Vi anvender udelukkende autoriserede veterinærsygeplejersker på vores dyreklinikker. 
Derudover varetager vi uddannelse af elever i samarbejde med Hansenberg. 
Her ses aut. veterinærsygeplejerske Stine Flintegaard Kældsø i færd med at ilægge venekateter. 

 

Dyrlaege Mogens Brix - dyrehospital - hjertescanner Mylab70 Esaote      

DyrlægeRingen har fire dyreklinikker på Fyn, hvoraf klinikken i Glamsbjerg er et ISO-certificeret dyrehospital, hvor vi har samlet det nyeste udstyr til alle vores avancerede operationer og behandlinger. Her ses dyrlæge og medejer Mogens Brix i færd med at bruge hjertescanneren Mylab70 Esaote.

 

 

Uopfordret ansøgning

DyrlægeRingen udvider løbende sit team af medarbejdere. Vi ansætter dog kun autoriserede veterinærer og autoriserede veterinærsygeplejersker.

Du kan også søge om elevplads hos os som led i din uddannelse som veterinærsygplejerske.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Mail ansøgningen til: glamsbjerg@dyrlaegeringen.dk

 

Praktikplads 

Vi tager løbendene mod praktikanter fra Folkeskolen. Vi har dog et ufravigeligt krav: Du skal selv tage kontakt til os - ikke dine forældre!