ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95
Nogle gange er det lettere at få andre til at sige det, som det er. 

 

En rigtig god oplevelse for en nærmest grædefærdig hundeejer. Alt gik godt. Og i et roligt, dejligt og forklarende tempo. Tak for en god oplevelse. Vi ses snart igen til store tanddag!

- Gitte Wangberg 

 

Altid en fornøjelse at komme forbi til fantastisk behandling og en god snak. Vidarr eeeelsker at komme forbi til lidt ekstra kæl! 

- Katrine Klausen

 

Super god behandling, som allerede starter i telefonen. De gør deres arbejde for dyrenes skyld. 

- Inge Marie Pihl 

 

Fantastisk god og omsorgsfuld behandling... Højt fagligt niveau... Dejlig uformel atmosfære, som gør stedet rart og behageligt at besøge. Sødt og imødekommende personale... Særlig tak til Mogens for din store indsats... Håber du ved, hvor meget vi sætter pris på den... TAK... Her kommer vi kun i fremtiden.

- Charlotte Vandal Nielsen

 

Fantastisk dyrlæge der tager sig god tid og interesserer sig for dyrene. Vil dem det bedste! Er desuden meget rådgivende og venlig - lige som resten af personalet. Jeg går aldrig til anden dyrlæge med lille Bamse igen!

- Lotte Nielsen

 

Vil gerne takke DyrlægeRingen for god atmosfære i dag, da min gamle kat skulle aflives. Det er fantastisk, at der er fuld forståelse for ens følelser. Samtidig bliver ens kæledyr værdigt, repsektfuldt og professionelt behandlet til det sidste. Tak til dyrlæge Inge Ottesen. 

- Trine Hannibalsen

 

De er bare fantastiske! Vi har Mogens som dyrlæge. Og vi vil ingen andre have. Han er der for os og vores dyr. Tak for hjælpen i dag Mogens med en meget svær beslutning.

- Louise Jacobsen

 

Super god behandling. Jeg har aldrig oplevet så omsorgsfulde mennesker. Gismo blev ikke 'bare' behandlet som et dyr, men som et individ, der har nogle bekymrede mennesker. 

- Karin Mengers Rasmussen

 

Fantastisk service og fantastisk personale. 

- Mette Øksnebjerg Birk Christensen

 

Se flere udtalelser på vores profil på facebook her 

Anbefalinger fra kunder Glamsbjerg 300x169