ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95 

Tryghed betyder alt

DyrlægeRingen er dit sikre valg af dyrlæge, hvis du ønsker en tryg, individuel og professionel behandling af dit kæledyr.

Digital roentgen Dyrlaege Mogens Brix

Eget laboratorium, hjertescanner og røngten

DyrlægeRingens hospitalsafsnit ligger i Glamsbjerg. Det er også her du finder vores nye hjertescanner og digitale røngten. Røngten billeder af eksempelvis hofter er nødvendige, hvis du overvejer at avle. Vi invester løbende i nyt udstyr, så vi hele tiden er sikre på at kunne tilbyde dit dyr den mest optimale behandling. Vi stiller store krav til vores udstyr, fordi du selvfølgelig skal stille store krav til os.

Høj sikkerhed ved operation

Som nogle af de få dyrlæger i området, har vi eget laboratorium med blodanalyseapparatat. Det betyder, at vi ikke skal vente dage på at få svar fra et andet laboratorium, men kan få svar inden for få minutter. Det kan redde dyreliv. Vi kan også hurtigt udrede en blodprofil, der øger sikkerheden under en operation.

Screening af sundhedstilstand

Vi analyserer også urin, fæces, ledvæske og vævsprøver. En fæcesprøve er et godt pejlemærke, hvis vi skal have et overblik over dit dyrs sundhedstilstand og en vej til at spore parasitter - både de harmløse og dødelige. En urinprøve kan give svar på, om dit dyr har en infektion, hormonel sygdom eller et sygt organ. Jo før vi behandler og forebygger, des bedre. 

Laserbehandling af kæledyr

Det er ikke længere kun vi mennesker, som kan nyde godt af effekten ved en laserbehandling.

Fordele ved laserbehandling:
  • Mindsker smerter i led og muskler
  • Mindsker behovet for smertestillende medicin
  • Mindsker betændelse
  • Øger sårheling op til 75%
  • Øger mobiliteten og energien hos dyret

Læs mere om laserbehandling og fordelene her

Professionel tandklinik

I vores dyreklinik i Glamsbjerg har vi indrettet en højteknologisk tandklinik. Her tilbyder vi alle former for tandbehandlinger, som du kender fra tandlægen.

 
Book et tandtjek

Dyr kan få tandpine som os mennesker. Er du i tvivl om, dit kæledyr har tandproblemer, kan du bestille tid til et tandtjek.

Hvornår har du sidst børstet tænder?

Vi anbefaler, at du starter med at børste dit dyrs tænder allerede fra lille. På den måde vænner du dyret til, at det er en fast rutine, og I undgår mange mundhule- og tandsygdomme.

 

Senior med sundhed og stil?

Seniortjek Engelsk Bulldog

NYHED: Seniortjek til 299,-

Alder er ikke bare et tal. Desværre. Derfor er det vigtigt, at du er opmærkom på de alderbetingede sygdomme og forebygger dem bedst muligt. Læs hvorfor det er vigtigt