ISO_logo_transparent

Brug for hjælp?
Døgnvagt telefon 64 72 10 95
Uanset, om du ejer en Chihuahua, Coton de Tuleur eller Labrador er din hund en del af din familie. Derfor vil vi gøre vores ypperste for at passe på den. 

 

Dyrlæge Dyreklinik Fyn Hund 

Nogle hunde kan blive nervøse, når de skal til dyrlæge på grund af de fremmede indtryk. Den situation takler vi roligt - og måske med en godbid. Din hund vil hurtigt erfare, at der er trygt hos os.

 

Eget laboratorium, hjertescanner og røntgen

DyrlægeRingens hospitalsafsnit til hund ligger i Glamsbjerg. Her har vi installeret professionel tandklinik og tilbyder samme behandlinger, som du kender hos tandlægen. Det er også her du finder vores nye hjertescanner og digitale røntgen. Røntgen billeder af eksempelvis hofter er nødvendige, hvis du overvejer at avle på din hund. 

Vi kræver meget af vores udstyr, fordi vi mener, at du skal kræve meget af os.  

 

Egen træningsbane udendørs ved klinikken i Tommerup

DyrlægeRingen er ikke kun til for at hjælpe dig, når din hund er syg. Faktisk vil vi gøre alt for, at din hund aldrig bliver det. En god vej til at forebygge sygdomme er motion. Derfor har vi opført en agilitybane ved klinikken i Tommerup.

Her er hunde i alle aldre og af alle racer velkomne.

Der er mulighed for at købe et Årskort til banen, det koster 250kr for en sæson. Overskuddet går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

Er du medlem af vores kundeklub Best Friends Forever , har man gratis adgang fra 1 marts til 1 oktober, året rundt.

 

Agility er en disciplin, hvor din hund skal gennemføre banens forhindringer på tid. Men hos os behøver vi ikke finde stopuret frem. For meningen er ikke, at du skal blive klar til konkurrencer og stævner.

Derimod er tanken at give dig og din hund en sjov og alternativ måde at træne sammen på, som både stimulerer lattermuskler, kondition og lydighed. Så i kan få nogle gode timer i det fri, og styrke jeres sammenhold. 

 

Har du vaccineret din hund mod borrelia?

Når varmen stiger, stiger antallet af flåter. 

Skovflåter er små mider, der bider sig fast og suger blod fra både dyr og mennesker. 

Nu kan du dog vaccinere din hund mod den farlige sygdom borreliose.

Læs mere

Alle hunde og hunderacer er velkommen  

Gratis til dyrlæge?

Vi giver gerne det  første sundhedstjek af dit kæledyr gratis. Så kan du opleve, hvorfor vi siger, at vi giver kvalitet til knurhårene. Bagefter kan du afgøre, om vi skal hjælpe dig med at passe på dit kæledyr fremover. 

Tilbuddet gælder kæledyr, vi ikke har set i to år. 

Læs mere

Startpakke Hund

Vi vil gerne hjælpe med at give din hund den bedste start. Derfor tilbyder vi en pakke, hvor hunden får alt den har brug for på kun to besøg.
SPAR kr. 1505,-

Læs mere 

 

Laserbehandling af kæledyr

Det er ikke længere kun vi mennesker, som kan nyde godt af effekten ved en laserbehandling.

Fordele ved laserbehandling:
  • Mindsker smerter i led og muskler
  • Mindsker behovet for smertestillende medicin
  • Mindsker betændelse
  • Øger sårheling op til 75%
  • Øger mobiliteten og energien hos dyret

Læs mere om laserbehandling og fordelene her

Juniortjek

Tilkøb et juniortjek til startpakken, når din hund er 11. mdr. Du får 10% rabat på eventuel kastration eller sterilisation samt røngten billeder af hofter. Ved juniortjekket undersøger vi tænder, vækst samt om der fx er faldet sten ned i pungen.